Wat is Reiki

“Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat lichaam en geest in balans moeten zijn.

Reiki kan daarbij helpen!"


Blokkades die zich in de loop van het leven in je energiebanen hebben opgehoopt, kunnen van allerlei klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan daarbij helpen!


Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen, waardoor mensen zich ondanks hun ziekte of de problemen die ze hebben beter gaan voelen.

Het geeft een positiever beeld en denken waardoor de levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.


Reiki brengt processen op gang, waarbij soms ontwikkelingen bij de ontvanger ontstaan die in eerste instantie niet voor de hand liggen.


Het kan gebruikt worden om (acute) pijn en blessures te verlichten en zorgt voor een snellere genezing. Maar ook chronische klachten kunnen behandeld worden. Reiki wordt vaak gebruikt voor het wegnemen of verminderen van pijn. Behalve dat het de pijn vermindert, helpt Reiki ook het lichaam te versterken. Hierdoor is het beter in staat zelf de pijn te verminderen.


Reiki kan ook goed helpen om te ontspannen. Nerveus voor een spannende gebeurtenis of een verstoord slaapritme? Een Reiki behandeling helpt om te ontspannen.


Het unieke van Reiki is dat de helende energie daar heen gestuurd wordt waar die het meest nodig is.


Een Reiki behandeling heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd.


In het holistische wereldbeeld hebben lichamelijke klachten een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dit kunnen angsten, verdriet al dan niet verband houdende met onverwerkte gebeurtenissen.

Reiki is erop gericht deze zaken te accepteren als een deel van jezelf en niet als een negatief iets. Als gevolg daarvan zullen de lichamelijke en geestelijke problemen afnemen.

 


Bel of mail voor  meer informatie of voor een intake:

 

024-3482345


info@relaxco.nl